governante Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Mohl by mě někdo poradit jak vytvořit DVD soubor? Stahnul jsem si FifuCZ11 teď mám: fifa11multi3-image file fifa11multi3-soubory obrzů Někdo tady psal že se DVD soubor vytvoří když projedu ISO přes abgx360 ale nic to neudělá. Poradí někdo tak to udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 governante Odesláno Prosinec 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 ještě abych byl přesnější: fifa11multi3-image file má 1KB fifa11multi3-soubory obrazů má 7,6GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Seky Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Když más tu složku s tou hrou a najedes misi na ten soubor co má ten 1 KB jakou to má koncovku ? pokud je to DVD más vyhrano ... pokud není tak to nevím .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Stačí když soubor iso (má to kolem 7GB) projedeš v ABGX 1.05 a tento program ti vytvoří dvd soubor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Ale v ABGX musíš mít zaškrtnuto " Check/Create .DVD file". Druhá možnost je Stačí v PC vytvořit normální textový soubor a do něj napsat: LayerBreak=1913760 hra.iso Přičemž slovo "hra" musíte nahradit názvem ISO souboru. Potom soubor uložte a koncovku změňte na DVD. To je vše. Pokud se vám to nechce dělat přes notepad, tak můžete použít program abgx, kde stačí jen vybrat ISO a program sám vytvoří soubor DVD (musíte mít v menu zaškrtnuto create a DVD file). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 ABGX soubor .dvd nevytvoří , protože už existuje !!! Je to ten soubor , který má jen 1 kB - jen ho máš v PC špatně označený . při vypalování ImgBurnem normálně ho zadej a je to v pořádku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
governante
Mohl by mě někdo poradit jak vytvořit DVD soubor?
Stahnul jsem si FifuCZ11 teď mám:
fifa11multi3-image file
fifa11multi3-soubory obrzů
Někdo tady psal že se DVD soubor vytvoří když projedu ISO přes abgx360 ale nic to neudělá.
Poradí někdo tak to udělat?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.