governante Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2010 Mohl by mě někdo poradit jak vytvořit DVD soubor? Stahnul jsem si FifuCZ11 teď mám: fifa11multi3-image file fifa11multi3-soubory obrzů Někdo tady psal že se DVD soubor vytvoří když projedu ISO přes abgx360 ale nic to neudělá. Poradí někdo tak to udělat? Citovat
0 governante Odesláno Prosinec 30, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2010 ještě abych byl přesnější: fifa11multi3-image file má 1KB fifa11multi3-soubory obrazů má 7,6GB Citovat
0 Seky Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2010 Když más tu složku s tou hrou a najedes misi na ten soubor co má ten 1 KB jakou to má koncovku ? pokud je to DVD más vyhrano ... pokud není tak to nevím .. Citovat
0 Dupenka Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2010 Stačí když soubor iso (má to kolem 7GB) projedeš v ABGX 1.05 a tento program ti vytvoří dvd soubor. Citovat
0 <^KeNnY^> Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2010 Ale v ABGX musíš mít zaškrtnuto " Check/Create .DVD file". Druhá možnost je Stačí v PC vytvořit normální textový soubor a do něj napsat: LayerBreak=1913760 hra.iso Přičemž slovo "hra" musíte nahradit názvem ISO souboru. Potom soubor uložte a koncovku změňte na DVD. To je vše. Pokud se vám to nechce dělat přes notepad, tak můžete použít program abgx, kde stačí jen vybrat ISO a program sám vytvoří soubor DVD (musíte mít v menu zaškrtnuto create a DVD file). Citovat
0 toro Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2010 ABGX soubor .dvd nevytvoří , protože už existuje !!! Je to ten soubor , který má jen 1 kB - jen ho máš v PC špatně označený . při vypalování ImgBurnem normálně ho zadej a je to v pořádku . Citovat
Otázka
governante
Mohl by mě někdo poradit jak vytvořit DVD soubor?
Stahnul jsem si FifuCZ11 teď mám:
fifa11multi3-image file
fifa11multi3-soubory obrzů
Někdo tady psal že se DVD soubor vytvoří když projedu ISO přes abgx360 ale nic to neudělá.
Poradí někdo tak to udělat?
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.