satanic_zealot_88 Odesláno Květen 28, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2020 Ahoj, Koupil jsem za pěknou částku déle používaného Falcona s (nefunkčním) RGH. V čem je problém? Konzole se po zapnutí nenabootuje - jen černá obrazovka. Čelní kontrolka je normálně zelená (není tam RROD), ale z konzole stále svítí jen červené světlo (zelené zevnitř ani neproblikává, nic). Jediné info, co od prodejce mám je tohle: „Zničiho nic přestal fungovat a nejsem se schopen dostat ani do dashboardu. V čem je vada netuším takže prodávám na náhradní díly. V xboxu je nainstalován RGH od skupiny TX.“ Konzoli jsem otevřel a alespoň z ní vyfoukal prach. Je tam nainstalováno: TX COOLRUNNER 3V3 (vypadá to asi na originál?) TX NAND-X J1D2 TX NAND-X J2B1 V2 Přijde mi to jako docela čistá práce a nikde není odpadlý či zkroucený kabel. Na plastové mřížce pod HDD je napsané: Lite-On 74 02510C LT+v2.0 13599 Dá se asi jen domnívat, že tahle verze dashboardu a flash tam stále jsou, jelikož jsem to zapnuté neviděl. Zkoušel jsem nějaké tipy z netu, např. spustit konzoli ejectem dvd mechaniky nebo hned po zapnutí zmáčknout eject, ale to očekávaně nezabralo. Předpokládám, že jednoduché řešení pro laika (já) na to není, podíval by se mi tedy na to někdo za úplatu? Jestli to teda ještě někdo vůbec dělá... Ocením jakoukoliv radu nebo nasměrování, předem díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.