Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Hraní her po internetu

Otázka

20 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Nejsem moc zkušený ( sem v podstatě taky nováček ) ale z toho co sem pochopil .. přes LAN můžeš hrát zadara .. jen je těžké najít hráče ... a pokud chceš hrát přes Xbox Live tak más první 3 měsíce zdarma a poté musíš kupovat jakési takovéhle karty ...

http://www.alza.cz/microsoft-xbox-360-live-12-2-month-gold-membership-card-d201984.htm

( určitě to najdeš levnějc ja jen na rychlo abys viděl jak to vypadá .. )

Poopravte mě někdo jestli se pletu .. díky

• 0
Odesláno
A k čemu ti jsou ? Jen dělat frajera , jakej jseš hráč . Jinak k ničemu nejsou . Za Géčka si nic nekoupíš . Ty dva měsíce hraní na live ale jsou dobrý .

géčka by nebyli špatný kdyby za nějakej počet byla nějaká sleva na na příslušenství k xku nebo něco podobnýho................jinak fakt jenom na vytahování zatemělejch jedinců :D:D

• 0
Odesláno

O gečka mi nejde de mi o sbíraní těch achivu a pokud je hra nemá (když hraju občas něco na pc) tak mě tolik nebaví jako s nima. Prostě mě to baví je sbírat. A těch cca 200Kč co ušetřim tak ať si klidně nechaj, nemigroval sem na czlive s pro pár pointu a nabudu si ani zakládat další profily a bych ušetřil pár šupu. Je to taková výzva navíc, pokud vás hra baví tak vám vydrží dýl, když mě nebaví tak na ně prdim a rozehraju něco jinýho.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu