Stejskal Odesláno Červen 7, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2020 Zdravím. Pořídil jsem si Xbox360 s rgh a chci si k němu pořídit externí hdd, na který bych ukládal hry. Je v tom nějaký chyták jako u flashek, kdy musí být formát ve fat32? Jsem laik, tak abych nekoupil hdd a pak mi nebyl k ničemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Červen 10, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2020 Pokud vím, klasický X360 bez RGH by měl zvládnout 2TB: https://pctuning.tyden.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=34349&catid=1&Itemid=57 X360 s RGH by teoreticky měl zvládnout i jakýkoliv větší, ale osobně bych to moc neriskovat, protože např: když budeš chtít skočit do orig. Dashboardu a externí HDD naformátovat, mohl by u většího HDD nastat problém, že ho systém neuvidí. A 2TB je myslím celkem dostačující. Stejskal reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.