lholud@gmail.com Odesláno Červenec 2, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2020 Zdravím, jsem úplný nováček mezi PS4 a možná se tento dotaz možná zde již objevil. Prosím tedy o radu, jak nastavit ve family managementu profil dítěte, tak aby mohl hrát on-line hry např Fortnite. Hlásí mi to stále chybovou hlášku, že tento profil nemůže být připojen k playstation network. Potřebuji však denní omezení času a dalších možností. Prosím o radu. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trotlos Odesláno Červenec 4, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2020 Mrkni sem https://manuals.playstation.net/document/cz/ps4/settings/family.html ale myslím že zrovna Fortnite a další hry které nejsou pro děti na dětském úctě nespustis. Hlídá to zadané datum narození. A k hraní většiny online her je potřeba mít zaplacené psplus. A smaž si tu email adresu z příspěvku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lholud@gmail.com
Zdravím,
jsem úplný nováček mezi PS4 a možná se tento dotaz možná zde již objevil.
Prosím tedy o radu, jak nastavit ve family managementu profil dítěte, tak aby mohl hrát on-line hry např Fortnite.
Hlásí mi to stále chybovou hlášku, že tento profil nemůže být připojen k playstation network.
Potřebuji však denní omezení času a dalších možností.
Prosím o radu. Díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.