loubic Odesláno Červenec 10, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2020 Moc prosím o radu. Mám ps3 8 let a v červnu 2020 jsem koupil dceři pohybový ovladač. Nejde mi to spárovat. Může mi někdo prosím poradit co mám dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 niasis Odesláno Červenec 10, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2020 Nevím, ale zkusil bych to první připojit přes USB kabel přímo do PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 loubic Odesláno Červenec 11, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2020 Vyzkoušel jsem vše možné. Poprvé jsem to samozřejmě propojil přes kabel a nic. V manuálu píšou používat výhradně kabel pro PS a tak jsem koupil kabel trust pro PS a při zmáčknutí ovladače chvíli bliká a stále níc. Navic jsem koupil nové ovladače a co mám originál kabel pro PS3, tak ten má širší koncovku než ovladače. Tak proto jsem koupil nový kabel trust a nevím zda je pouze na nabíjení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 niasis Odesláno Červenec 12, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2020 Máš i Kameru? https://docplayer.cz/13495261-Pohybovy-ovladac-playstation-move-navod-k-pouziti-cech-zcm1e-4-194-548-22-1.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 loubic Odesláno Červenec 12, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2020 Navic jsem koupil nové ovladače a co mám originál kabel pro PS3, tak ten má širší koncovku než ovladače. Tak proto jsem koupil nový kabel trust a nevím zda je pouze na nabíjení. Mám kameru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martinavarik Odesláno Listopad 29, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2020 Mám stejný problém. Připojím přes USB, bliká a nic... už si nevím rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martinavarik Odesláno Listopad 29, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2020 Mám stejný problém. Připojím přes USB, bliká a nic... už si nevím rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
loubic
Moc prosím o radu. Mám ps3 8 let a v červnu 2020 jsem koupil dceři pohybový ovladač. Nejde mi to spárovat. Může mi někdo prosím poradit co mám dělat?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.