Sukacek Odesláno Červenec 13, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2020 Ahoj, prosím Vás o radu jak upgradovat zbraně a zvyšovat u nich i u brnění sloty na special effects. Hru už jedu na NG+, upgrade zbraně ze 160 na 160(1) atd jsem pochopil, využil sem i funkci Temper kde sem si u Odachi dal A- do síly a staminy, ale Odachi mám jen 5 slotů na Special Effects a rád bych ji rozšířil až na těch 7. Sledoval jsem různá videa na YT, kde zmiňují, že musím najít zbraň s oranžovým značením, mít na ní 100% Familiarity a pak že to půjde. Takovou zbraň - meč 160 level sem našel, ale v SOUL MATCH mi to žlutou vlastnost nepřidá. Už fakt netuším co udělat. Děkuji za každou pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sukacek Odesláno Září 17, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2020 Ahoj všem, pořád hraji tuhle hru a snažím se o platinovku, tak se k ní opět vracím a potřeboval bych prosím pomoct. Hru jsem již dohrál, z ní platinovku mám, teď sem dohrál i DLC, ale jedna z trofejí v něm je projít hru na obtížnost Dream of Daemon. První svět sem ještě jakžtakž prošel...Problém je v tom, že mám strašně malý damage. Normální nepřátele ještě umlátím, ale těžší a hlavně bosse to je utrpení. Používám odachi a u bosse když udělám moonlight snow tak mu seberu snad jen 6mm zdraví, no hrůza. Zbroj používám Moonplayer komplet, vesměs všechno mám na 170(+15), vše zelené, odachi 170(+120) damage 2620. Level 320 (99 strenght, 99 stamina), zbytek přesně nevím jak rozdělit. Ninjutsu a onmyo nevím co vyrobit, aby to bylo efektivní. Videa na YT tam na sebe nahážou kouzla apod. a pak párkrát seknou a boss je mrtvej, ale s tímhle bych ho zabíjel snad týden pokud ještě někdo hrajete Nioh 2 a poradíte, budu rád. Ještě sem myslel přejít na zbraň splitstaff a zbroj Benkei jestli by to bylo lepší než odachi. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.