kure221 Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Ahoj, mam xbox 360 slim se 3letou zárukou, je to nějaká nejdražší záruka, kterou je možno koupit a nechtěl bych o ni přijít kdybych si nechal udělat flash. Je nějaká možnost jak o ní nepřijít? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 no je , nedelat flash .))) v dnesni dobe co stoji bazarovy hry kolem 200-500 si myslim nema cenu tohle resit - pokud ti jde o zaruku a nebat se. Pokud ses vasnivej sberatel a potrebujes vsechny tituly na netu co jsou tak potom snad ozelis pripadny neuznani zaruky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 no je , nedelat flash .))) v dnesni dobe co stoji bazarovy hry kolem 200-500 si myslim nema cenu tohle resit - pokud ti jde o zaruku a nebat se. Pokud ses vasnivej sberatel a potrebujes vsechny tituly na netu co jsou tak potom snad ozelis pripadny neuznani zaruky :) Jenže novinkovou hru za tu cenu nikdy nekoupíš a jestliže na jedné jediné nové hře ušetříš minimálně 1000 kč , tak bych to vůbec neřešil a za ušetřené peníze případnou cenu opravy zaplatil . Takže nechápu všechny co řeší záruku , ale chtějí přitom hrát pálenky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 no i to je pravda:) ja teda na prechozim boxu sem flash mel a s tim ze o zaruku prichazim..) respketive nikdy si nepripoustim ze by se to melo vys...t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Záleží komu to při vyřizování příde do ruky, někomu uznaly záruku i s flashem a někdo neprošel i když měl neporušenou pečeť a v mechanice nahranej originální FW a co sem tady četl tak tu kontrolu asi v poslední době trochu zpřísnily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 kua mě už xbox za ty 2 roky co ho mám, stál se všema flashema + s pořizovací cenou a všema těma opravama a výměnama atd atd už určitě více jak 8 tisíc, ale když si představím, kolik jsem ušetřil (nakradl :D) za všechny ty hry, a že jich není málo... příjde mi fakt úsměvné, řešit něco jako záruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.