scetman Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 když zapnu patapon 2 demo a dam load tak se mi to nenačte ale zobrazí se load failed The data is corrupted Co stim mam delat ?? všechno mam správně tak nwm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 máě blbě Save,smaž ho a dej znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scetman Odesláno Prosinec 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 to sem udelal ale furt to dela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 dáváš ten save do ms0:/psp/savedata ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scetman Odesláno Prosinec 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 jj dávám ale je to tim že mam version 6.31 a psp 3004 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
12345 Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 scetmane.....ty ses opice??? fakt me to tak pripada,PAC TO NA 6.31 NESPUSTIS,TY MUSIS MIT SUKKIRI HBL! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scetman Odesláno Prosinec 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 sorry ale přišel sem na to déle takže už ho mám ale pokažde když v tom spustim hru tak mi vybehne error a at to restartuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.