Mr.Steph Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Zdar.. Stáhl jsem si hru v domění že už bude v .ipa. Ale je to v RARU. Když otevřu ten RAR tak v něm je složka a v tý složce jsou už ty soubory ze hry. Nevíte jak tu hru mám nainstnout do iTunes ? Když sem dal na konec toho raru a i ty vyextrahovaný složky .ipa tak to iTunes taky nebralo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 pokud ty soubory jsou payload,a dva plisty,tak je extrahuj z raru,zabal do zipu,a koncovku .zip přejmenuj na .ipa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Steph Odesláno Prosinec 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Jsou úplně jiny než jsi říkal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 jaké?tos mohl napsat aspon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Steph Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Jsou tam akorát RARY. Ale je to stáhnutá aktualizace na Need For Speed Hot Pursuit tak mě napadlo jestli nemám ten originální NFS otevřít a ty soubory z aktualizace nakopírovat do tý starý a přepsat to nebo nějak tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 ne to ne,zkus ty rary otevřít,co v nich je,pokud v nich je složka payload atd.,tak je možné,že ti to pojede,jinak stáhni odjinud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Steph Odesláno Leden 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Hele tak sem se na to vykašlal.. v těch rarech byly ňáký shity tak jsem to stáhl od jinud. Díky za pomoc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mr.Steph
Zdar..
Stáhl jsem si hru v domění že už bude v .ipa.
Ale je to v RARU.
Když otevřu ten RAR tak v něm je složka a v tý složce jsou už ty soubory ze hry. Nevíte jak tu hru mám nainstnout do iTunes ? Když sem dal na konec toho raru a i ty vyextrahovaný složky .ipa tak to iTunes taky nebralo....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.