Karrem33 Odesláno Srpen 30, 2020 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2020 Zdravím poradil by někdo jaký sluchátka k Ps4 a zároveň na TV.Max 3000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 okajos Odesláno Srpen 30, 2020 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2020 zdravím...já si pořídil asi před měsícem tady tyto https://www.alza.cz/hyperx-cloud-stinger-core-d5294870.htm jsou přímo určená pro ps4 a pro ps4 pro-konekor strčíš přímo do zdířky na ovladači a má to i takový ovládání hlasitosti na kablíku který má více jak metr....sluchátka si samozřejmě musíš nastavit-či potvrdit po připojení v menu ps4....jsem maximálně spokojen....mimochodem podařilo se mi je koupit nové i s poštou za 400/bazar/a nepodvedli mne-vše funguje a mikrofon je taky O.K ...tak třeba se koukni na net i jinde..no a s tím tv max 3000-bohužel na netu jsem nenašel o co kráčí takže nevím o co jde -něco se hrou..televizí...?Nechci hádat takže jsem se vyjádřil jen k ps4.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karrem33 Odesláno Srpen 30, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2020 Ok..Díky moc [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 okajos Odesláno Srpen 31, 2020 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2020 rádo se stalo...jsou fakt prima... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Karrem33
Zdravím poradil by někdo jaký sluchátka k Ps4 a zároveň na TV.Max 3000
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.