Romix Odesláno Září 1, 2020 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2020 Znovu zakladam toto tema, protoze bych chtel tento projekt dokoncit. Hledam byvale cleny fora x360cz.cz. Bylo to forum, kde byla moznost stahnout spoustu her v cestine. Tyto hry uz se na ceskem internetu moc sehnat nedaji, protoze po ukonceni cinnosti fora prakticky zmizely. Mam zhruba 90% tech her a davam to kompletne dohromady. Nejake mi vsak chybi. Spousta uzivatelu ma stale postahovane cestiny, tedy .xbc soubory, ktere obsahuji sobory s lokalizaci, ale nedokaze je do hry implementovat. Tohle umim vyresit a pokud je soubor neposkozeny a kompletni, tak ho umim do hry dostat. Vyzkouseno to mam na nekolika hrach a vsechny funguji. Prosim pripadne majitele techto cestin, aby mi poslali PM. Odmenou pro vas potom bude kupa her na Xbox 360 v cestine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin124578 Odesláno Listopad 19, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2021 Ahoj, kdysi jsem překládal nějaké hry a měl VIP členství, už je to ale doba a ty hry jsem si nezálohoval. Ale mám cca 10her, které mám v češtině a nedají se nikde sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matyach Odesláno Leden 31, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2022 Caw, prosím přihoďte ty češtiny, budu Vám neskutečně vděčný . Případně se můžeme domluvit na nějakou odměnu . Diky Maty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apollokv Odesláno Únor 20, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2022 hodně jich je na webshare s filtrem xbox cz, případně něco mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabell Odesláno Červenec 25, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2022 V 20. 2. 2022 at 16:48, apollokv napsal: hodně jich je na webshare s filtrem xbox cz, případně něco mám. A měl bys prosím Dragon Dogma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.