Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Zvýšení dosahu routru D-link Di-524

David32

Otázka

zdravim vlastím router D-Link DI-524 a chtěl bych zvýšit dosah routru dokoupenou anténou

http://www.netra.cz/dlink-vnitrni-vsesmerova-antena-11g-5-dbi-p-97217.html

protože routr mám v pokoji a chtěl bych se připojit na internet o poschodí níže,ale ještě ve dveřích místnosti internet chytnu skoro na plno ale o 3 metry dál už skoro nic nic (mám multimediální centrum které je u televize a chtěl bych ho připojit na net) a tak se ptám jestli to pomůže nebo budu muset vymyslet něco jiného děkuji za pomoc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

pokojove anteny se prodavaji i 10dbi, nicmene ono v tomhle spis zalezi z ceho jsou preklady v baraku, je potreba pocitat s tim, ze ani ta 10dbi ani 5dbi antena nemusis mit zadny ucinek. Jestli jsou ve zdech zelezny preklady, traverzy, nebo kamenna zed, nemusi to pomoci. Pokud jsou steny normalni, tak pomuze. ale do pater je to opet diskutabilni.

Odkaz ke komentáři

• 0

hm tak tohle je to nejhorsi .( tam bude ten kabel nejjistejsi. Zadnej jinej router nepomuze. Mozna jediny co by mohlo pomoc, ale je to zbytecny a drahy, je dat kousek od sebe 2, 3 routery se dvema antenama, aby na jednu prijimal signal z toho jinyho router a na druhou antenu vysilal dale... ale je to zbytecny a drahy. Lepsi bude ten kabel

Odkaz ke komentáři

• 0

a nacvaknout ho umis? mas tam 4 pary kabelu. A barvy maj svoje poradi =) kleste sezenes i za 200,- tyhle ti bohate stacej http://www.alza.cz/kleste-krimpovaci-standard-pro-d40043.htm kabel bez koncovek asi nesezenes, to se prodavaj kluba 300m... a kratky maj uz koncovky zas =)

Odkaz ke komentáři

• 0

no to právě jsem něco hledal na googlu a našel jsem tohle

http://www.ziper.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=52:zapojeni-rj45&catid=34:navody&Itemid=58

ale nejsem jsi jistej jestli mám zapojit jeden konec podle A a druhej konec podle B chci to propojit od nas serveru k multimediálnímu centru+tím ještě půjde internet jinak ten kabel by neměl být problém bratránek pracuje v pc help tak to snad sežene

Odkaz ke komentáři

• 0

taky bych potřeboval poradit pls...zkoušel jsem si vytvořir bezdrat. sit přes usb wifi router(edup) abych se připojit s iphonem na moji wifinu....v iP mi to našlo tu vytvořenou sít připojil jsem se na ni a normal mi to ukazovalo wifi signal na displayi....ale skoušel jsem všechno snad ale když chci jit s iphonem na internet tak mi to proste nejde píše to proste že safari neni připojeni k internetu i přitom mi to furt ukazuje plnej signal wifiny.....pls nevite jak mam jak to mam rozchodit aby mi šel ten internet ???

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu