haloo Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Rád bych věděl jak se film pře formátuje do formátu mp4:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 KURVA TY SES ASI OPICE NE? to neumis hledat? stahni xvid4psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 haloo Odesláno Prosinec 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 díky víš sem totální amatér:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 50 cent Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 nebo skus any video converter suprovej prográmek na toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marack666 Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 s tím mám taky problém. měl jsem film a převedl jsem ho do mpeg 4 a když sem ho dal do psp,tak sem tam měl obrazek toho filmu a když sem to spustil,tak mě to napsalo že to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 tak to udelej v xvid4psp 2 halooo - to ze ses blbejsi nez opice te neospravedlnuje ze nemusis davat googleforidiots.com !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 haloo Odesláno Leden 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 bla bla bla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 xvid4psp je snat nejlechčí konvertor videi pro psp na světě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marack666 Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 je to normální že film kterej ma 800 mb se konvertuje tak 1 a pul hodiny ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
haloo
Rád bych věděl jak se film pře formátuje do formátu mp4:psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.