killemall85 Odesláno Září 25, 2020 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2020 Dobrý deň, kúpil som pre sestru X Box 360 s Freestyle 3. Boli tam nahraté hry, no po nahratí hry Just Dance mi v zozname zmizli všetky hry aj keď na HDD sú. Dajú sa spustiť len cez správcu súborov. No v zozname hier nie sú. Skúšal som návod, upravenie v Manage Game Paths, no nefunguje to Viete mi niekto pomôcť? Vďaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Září 25, 2020 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2020 Ahoj, vypadá to spíš, že jak jsi hrál Just Dance, přepnul jsi na jiného usera. Ten nemá nakonfigurované ve Freestyle 3 odpovídající PATHs, a proto nic nevidíš. Zkus přepnout na správného usera, případně znovu načíst PATHs - nezapomeň na hloubku skenu a typ, to je důležité - stalo se mi to x krát a normálně jsem to pak znovu načetl. Jinak FreeStyle 3 už se dlouho nepoužívá - nemá podporu. Dej si tam raději Aurora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killemall85 Odesláno Září 25, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2020 Skúšal som aj to. No v priečinku sú len hry, ktoré som včera nahral. Zvyšných cca 40 hier, ktoré tam boli od predchádzajúceho majiteľa mi neukazuje, no sú na disku. Aj keď to upravím v PATHs, nič sa nezmení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Září 26, 2020 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2020 Upravit PATHs a pak se tam musí dát znovu Scan nebo něco takového, aby to znova načetl. Ale fakt už moc nevím, zkus tam dát tu Auroru a naskenuj to celé znova a uvidíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.