Shadow222 Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Xbox mi občas zamrzne (občas i po 5 minutách), pomůže jen restart, je novej (záručák mám, ale chápete že nechcu být bet něj), nevíte čím to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frozen Bee Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 jestli máš Xbox 360S,tak ten mi taky od Vánoc dvakrát zamrzl...asi bug ve fw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Prosinec 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 No jenže mě zamrznul cca 10 (začalo to ale až dneska - párkrát sice i předtím, ale dneska mi to zamrzá pořád)E EDIT: jo mám model S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frozen Bee Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 tak to nejspíš odnést do servisu/obchodu a zeptat se,případně reklamace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Nikdo nevíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Reklamace .......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Chjo, přesně toho jsem se chtěl vyvarovat... Mno, ale tak když to říkáte asi není jiná možnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubosek98 Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 jina možnost je že si to spraviš doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Únor 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 A jak? Poradíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dassman Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 jina možnost je že si to spraviš doma Prosimtě neplácej blbosti... :) Pokud má záruku tak rozhodně zavolat a má to hned! Shadow222 : Taky mám SLIM a při prvním používání mi taky párkrát zamrzl a od tý doby ani jednou nevím čím to je?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Únor 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 Freezuje mi pořád, i po dvou měsících. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Jak říkám prostě reklamace ..... nevím,co řešíš,už si ten xbox mohl mít někde v opravně a za dva týdny by si ho měl doma ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 magnum Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 presne, nic lepsiho nez reklamaci ted nemuzes udelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Shadow222
Xbox mi občas zamrzne (občas i po 5 minutách), pomůže jen restart, je novej (záručák mám, ale chápete že nechcu být bet něj), nevíte čím to je?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.