kinect Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 zkoušel jsem demo a hned na začátku to chce nějaký rodinný kód, nevíte jaký ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 když najedeš na konsoli uplne dozadu na system setting tak hned vedle toho je to family ochrana tak si to vypni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rest Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 já využiju tohohle téma a chci se zeptat , jestli nevíte jestli je v tého hře i nějaké cvičení na posilování břicha ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kinect Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 když najedeš na konsoli uplne dozadu na system setting tak hned vedle toho je to family ochrana tak si to vypni no jo , ale ono to po mě chce nejdříve to heslo a v pozadí vidím okno kde je on a off Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 tak ti ho tam nekdo zadal (rodiče treba-nevim kolik ti je) a jestli ho nezjistis treba je nekde v baleni xboxu (krabici) tak skus seriove nastaveni - intial setup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kinect Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 ok uz jsem to dekodoval??? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 já využiju tohohle téma a chci se zeptat , jestli nevíte jestli je v tého hře i nějaké cvičení na posilování břicha ? Co ti brání doma dělat sedy-lehy nebo sklapovačky? Kvůli tomuhle potřebuješ hru? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 ok :) ...a jakej byl kod nakonec? :D...nebo spis kde byl? v krabici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kinect Odesláno Leden 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 no když jsem to poprvé spustil tak jsem tam dal 4x palbu prav. tlačítkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rest Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 assssin : jo :D já před tím i cvičím s činkama podle toho co mi tam předcvičuje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Rest: ::ok::flexion: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hutys Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Zdravim snazim se marne najit demo Shape Fitness Evolved na stahnuti ale nikde ho nemuzu najit nevite kde by se dalo stahnout? Moc dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kinect Odesláno Leden 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 http://hot file.com/dl/82923730/35838ab/Your.Shape.Fitness.Evolved.Demo.Xbox360.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hutys Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 tak nejak me ten odkaz nejde vim ze mam oddelat tu mezeru ale nevis jestli aji ty tecky zkousel jsem vsechny varianty a nic :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kinect Odesláno Leden 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 stačí dát pryč tu mezeru ( Remove the space between hot and file for the url.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hutys Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 At delam co delam stranka se me nechce nacist :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kinect Odesláno Leden 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 ale jde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hutys Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 hura uz se me to podarilo chyba byla na me strane neklikal jsem rovnou na odkaz na strance ale vzdy jsem ho zkopiroval a vlozil a tim me to neslo.Mam jeste jednu prosbu nevite kde by se dalo sehnat demo Dance Central popripade Zumba? Moc dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suky88888 Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Mam dotaz, stahl jsem si do pc demo na xbox a nevim kam ji nakopirovat na externi hdd?Dekuji za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Mam dotaz, stahl jsem si do pc demo na xbox a nevim kam ji nakopirovat na externi hdd?Dekuji za odpoved. Na ext. HDD by to malo byt to iste: Dema cez USB kluc. Urobil som to cez USB Xtaf Gui Version 32 beta3: http://halo.gruntmods.com/Files/Xtaf_Re ... /beta3.exe Treba mat USB kluc nakonfigurovany v Xku, postup (Step 3): http://support.microsoft.com/kb/981974 Na nakonfigurovanie USB kluca je potrebne mat v X360 nainstalovany Dashboard minimalne verziu 2.0.9199.0. Verzia Dashboardu sa zisti v System info: My Xbox / System Settings / Console Settings / System Info DB stiahnut odtialto (Click here): http://www.xbox.com/en-US/support/syste ... pdates.htm Ako dat na USB kluc a z neho updatnut Dashboard je pod nadpisom "Copy the Update to a USB Flash Drive". Postup nahrania dema na USB kluc: Vlozit USB kluc do PC, otvorit program USB Xtaf, dat Open Drive, zobrazia sa priecinky Cache Partition a Data Partition. Kliknut pravym tlacidlom mysi na Data Partition a vytvorit New folder a napisat Content. Potom na Content kliknut a vytvorit New folder a napisat 0000000000000000 atd. Treba si takto vytvorit vsetky priecinky s presnymi nazvami tak ako su v PC pre to ktore demo. Potom kliknut pravym tlacidlom mysi na posledny priecinok 00080000, vybrat Inject a najst v PC subor dema. Subor sa prekopiruje do USB kluca. Ak vypise program ze Nereaguje, tak to treba nechat tak kym sa subor dema neprekopiruje na USB kluc! Demo sa potom da hrat priamo z USB kluca alebo sa z kluca prekopiruje na HDD a hrat z HDD. Dema na spustenie su v Game Library (Demos and Trials). Najlepsie je minimalne 4 GB USB kluc, lebo 2 GB je na niektore dema malo. Xko si rezervuje 512 MB miesta a napr. demo Tiger Woods 2011 ma 1,7 GB. Na 4 GB kluci je po konfiguracii volnych 3,3 GB. Je samozrejme, ze sa daju dat aj viac demo hier pokial to kapacita USB kluca dovoli. Potom uz staci vytvarat priecinky v priecinku 0000000000000000 s presnymi nazvami, ktore prisluchaju demam. Takto vyzera strom dema CrackDown 2 v programe: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jerrry1468625722 Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 trezzor: Díky za postup. Jaktože to demo Shape FE není dostupné přes Xbox Live, ale přece existuje (když je tu link ke stažení)? Nebo to je vykuchané z jiného region-Xbox Live (já mám US a tam jsem ho nenašel). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kinect
zkoušel jsem demo a hned na začátku to chce nějaký rodinný kód, nevíte jaký ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
20 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.