Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

co myslite je to pravda ohledne kinect??


jaccomo

Recommended Posts

Mam xbox360 elite (jasper) a stalo se mi že při prvním zapnutím s kinectem mi hodil 3 červený.... ale už je to měsíc a půl a od tý doby vůbec nic a jede ok ;-)

Tak o tom vím a stalo se to jen jednou při instalaci hodně lidem na slimku . Nic to ale neznamená a všichni potom bez problémů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Microsoft has denied claims its motion-sensing camera Kinect can cause older Xbox 360 models to fall victim to the infamous 'three red lights' error, causing the console to fail.

According to a report from the BBC, numerous owners of the pre-slim Xbox 360 consoles have reported failures on message boards and forums shortly after plugging in Kinect. "We plugged it in the day we got it but only played it a few times before we got the red lights. The next day when we tried it again we still had the red rings of death and haven't been able to use it since," console owner Adam Winnifrith told BBC Radio in a separate interview.

Microsoft said console failures after plugging in Kinect are not related whatsoever.

"There is no correlation between the three flashing red lights error and Kinect. Any new instances of the three flashing red lights error are merely coincidental," the company stated.

http://xbox360.ign.com/articles/114/1142689p1.html

čo na to poviete? fake or real? podelte sa so skusenostami :!: :wohow:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

XBox malý nepoužívá jinak než s kinectem, hraje to už dlouhé hodiny (od vánoc) a nic takového se neprojevilo a všechno běží v pohodě

Pochopitelně... Kinect ve valné většině funguje bez problémů a nemělo by se nic stát u poslední revize původního XBOXu jasper a už vůbec ne u Vlahalla (SLIM)...

Téma diskutuje používání Kinectu s několik let starými XBOXy po záruce, které obecně jsou známé přehříváním a nenávratným poškozením.

Jaký XBOX malý vlastní?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu