luk Odesláno Listopad 23, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2020 Dobrý den normálně jsem hrál na ps4 a druhý den to píše no signal kabely ok a nejde mi to a potřebuji pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Listopad 23, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2020 Zkus jestli se dostanes do safe modu. Podrz zapinaci tlacitko na konzoli, dokud se neozve druhe pipnuti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dominik20 Odesláno Únor 10, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2021 zdravím mám problém s PS4 nejde zapnout pouze pípne problikne modré světlo a konec čím to může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Únor 10, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2021 Lze ji porad dokola takto zapinat ? Nebo je treba ji po kazdem takovem zapnuti vytahnout ze zasuvky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
luk
Dobrý den normálně jsem hrál na ps4 a druhý den to píše no signal kabely ok a nejde mi to a potřebuji pomoct
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.