DanielsQ Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 čau hledam nějaky hráče s kterýma bych mohl dát nějakouu pořádnou hru tak sem myslel že udelam seznam at vim skym mužu zapařit CF-méno/PSN/headset anoXne DanieslQ/mYxro/ne tinin/Sledge-iZ/ano majki_mayer/ majki.mayer/ano Vlco/Vlco77/ne K[r]3K^/ KrekCZ/ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tinin Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 tinin/Sledge-iZ/ano co hraješ za herni mody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 čaute, taky klidně zahraju majki_mayer/ majki.mayer/ANO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 no to nás zatím moc není...:) Nemáte ještě kontakty na nějakéé další kluky...? Ať můžem pořádně zapařit...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Leden 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 já hraju nejvíc HardCore a pak mi je jedno jestli SD nebo TDM či HQ mužu prostě zapařit cokoliv prave scahnim lidi protoze kdyz hraju sam tak me to neba tak se mužem domluvit a někdy zapařít aspon ve 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlco Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Zdravim..pocitejte se mnou :-) Vlco/Vlco77/ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Leden 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 ok hned tě píšu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Leden 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 hale tak co mohli by ste přístí víkend nebo pátek večer zapařit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 ja jo, ale spíš večer.. nebo spíš v noci..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Leden 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 jj večer to je jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 tak jo, jen urči nějakou hodinu, pro mě je nejlepší tak od 22.00. A co zahrajem za mod? Já hraju obvykle free for all..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Únor 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 hale máte všichni skype že by sme mohli založit společnej chat a pořádne se domluvit , tak jestli ho máte tak ho sem dejte nebo si mě přidejte danielvin71 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 muj je mmajki3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Únor 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 j už sem si tě přidal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 K[r]3K^ // KrekCZ // ne hraju jen málo, spíš private match, protože od dob co jsou hacknuté servery s neomezeno nábojema a bez nutnosti se nadechovat při snipření je hra o ničem .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 no hlavně jak narazím na ty megaryhle běhající frajery s granátometama. co teda zítra? můžete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Únor 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 jo já bych mohl celej den sem nemocničkovanej tak musim hajat a pařit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.