Torken Odesláno Prosinec 7, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2020 Sháním PS4 pro výměnou za moje Nintendo switch v2. Nintendo je čtyři měsíce staré, téměř nehrané. Mám k němu 128gb paměťovou kartu a 3 krabicové hry. Pokemon shield, pokemon lets go pikachu a monster hunter generations ultimate. Nintendo je v perfektním stavu, foto rád dodám zájemci na požádání. Osobní předání v Praze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Prosinec 7, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2020 Zdravím, Mám obyčejné PS4 ale jsem ochotný popřípadě něco doplatit. Viz text inzerstu: Dobrý den, prodám své PS4 500gb bez záruky. Konzole funguje naprosto bez problémů a jsou k ní 2 ovladače (Black a Gold) a také Gold Headset (7.1 sluchátka) ke konzoli přidám také hry viz foto. Samozřejmostí je HDMI kabel, USB a napájení. K PS je i originální krabice, která bohužel na půdě navlhla, zažila už lepší časy. V případě zájmu prosím o kontakt na telefonu nebo msng. Nebráním se osobnímu předání (mohu konzoli přivést) a nebo odesláním přes kuryra. Hry: PvZ GW 2 Dreams Watch Dogs 2 Battlefield 1 The Crew Wildlands Little Big planet 3 Prison Architect Naruto Ultimate Ninja Storm 3 No Mans sky Rocket League Diablo 3 Raymen Legends Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torken Odesláno Prosinec 7, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2020 Díky za nabídku, ale preferuju pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts