Torken Odesláno Prosinec 7, 2020 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2020 Sháním PS4 pro výměnou za moje Nintendo switch v2. Nintendo je čtyři měsíce staré, téměř nehrané. Mám k němu 128gb paměťovou kartu a 3 krabicové hry. Pokemon shield, pokemon lets go pikachu a monster hunter generations ultimate. Nintendo je v perfektním stavu, foto rád dodám zájemci na požádání. Osobní předání v Praze.
BioToXx_ Odesláno Prosinec 7, 2020 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2020 Zdravím, Mám obyčejné PS4 ale jsem ochotný popřípadě něco doplatit. Viz text inzerstu: Dobrý den, prodám své PS4 500gb bez záruky. Konzole funguje naprosto bez problémů a jsou k ní 2 ovladače (Black a Gold) a také Gold Headset (7.1 sluchátka) ke konzoli přidám také hry viz foto. Samozřejmostí je HDMI kabel, USB a napájení. K PS je i originální krabice, která bohužel na půdě navlhla, zažila už lepší časy. V případě zájmu prosím o kontakt na telefonu nebo msng. Nebráním se osobnímu předání (mohu konzoli přivést) a nebo odesláním přes kuryra. Hry: PvZ GW 2 Dreams Watch Dogs 2 Battlefield 1 The Crew Wildlands Little Big planet 3 Prison Architect Naruto Ultimate Ninja Storm 3 No Mans sky Rocket League Diablo 3 Raymen Legends
Torken Odesláno Prosinec 7, 2020 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2020 Díky za nabídku, ale preferuju pro
Recommended Posts