gajdosova.m Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Mám takový malý problém, nejedou mi na psp vůbec filmy. nechcou se mi ani ukázat. Mám je normálně ve formátu Mp4 stáhlé odtud. mám psp 3004 s fw6.20 (HEN) neví někdo prosím proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AAntraXX Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 musíš je překonvertovat přímo do MP4 pro PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gajdosova.m Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 to jsem právě udělala. i filmy stáhlé přes toto forum co jsou přímo pro psp se mi nechcou ukázat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AAntraXX Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 me to taky nechtrělo předtím hrat, ale pak jak sem to dal do MP4 pro PSP tak mi to vyhodilo dva soubory, prvni byla ta MP4ka a ten druhej už nevím. zkus program any video converter proff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 ten 2 je bud jpeg nebo THM a to je náhled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gajdosova.m Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Nějak nechápu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gajdosova.m Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 tak přes any video converter proff mi to taky filmy ani neukáže. nechápu to. co dělám špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gajdosova.m Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Nebo si mám vytvořit nějakou speciální složku, nebo tak něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 dáváš to do ms0:/video ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gajdosova.m Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 No mám tam složku video, hned na té kartě, do ní to dávám ale nejede to prostě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gajdosova.m Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 ha, moje blbost, už to jede :) děkuju moc všem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.