Radek1003 Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Tak naše rodinka se taky obohatila o Xbox ele jsem z toho nějak zmatenej.Tak se tu zkouším zeptat.Dá se Xko nějak počeštít tj.menu?Mám tam HDD:4Gb dá se vyměnit za 250Gb?A pokud ano kde ho vlasně najdu v návodu je malovanej někde z boku ale kde? Návod má všechny různý jazyky jenom né Čj.a tak si v něm moc nepočtu.Jo a je to asi verze slim s Kinectem.Díky moc za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KlaunCZ Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Radek1003: počeštit se nedá.. 4gb není hdd ale flashová paměť a 250gb disk tam jde normálně přidat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek1003 Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Dík za odpověď,a ještě můžu k tomu teda přidat externí disk nebo flešku na ukládání pozic her a demo verzí stou 4Gb pamětí jsem to nějak nevychytal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Od Dashboardu 9199 je mozne vyuzivat USB ako pamatove zariadenie http://support.microsoft.com/kb/981974/cs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.