Mario211 Odesláno Prosinec 21, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2020 chci se zeptat mam koupenou ps4 a ovladac s plnym nabitim vydrzi jenom 1 hodinu a co jsem koukal tak ma vydrzet tak cca 4 ~5 hodin konzole je stara tak cca 14 dni vykousel jsem ovladac restart a nepomohlo to mam ho tedy reklamovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 duffy Odesláno Prosinec 21, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2020 Ahoj,to určitě reklamuj.DualShock 4 vydrží i mnohem déle než těch 5hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 okajos Odesláno Prosinec 21, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2020 já už Ti napsal to samý na foru...ba i více... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mario211 Odesláno Prosinec 21, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2020 ja jsem novy na teto strance nevyznam se moc mam este 1 dotaz muze ovlivnit vybiti batterie kdyz ovladac casto vybruje u hry? este to je dualshock 4 v2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 okajos Odesláno Prosinec 21, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2020 samozřejmě...múžeš si ten ovladač nastavit-v menu konzole- aby spotřeba baterie byla menší ...třeba snížit jas té lišty..to já mám u obou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mario211
chci se zeptat mam koupenou ps4 a ovladac s plnym nabitim vydrzi jenom 1 hodinu a co jsem koukal tak ma vydrzet tak cca 4 ~5 hodin konzole je stara tak cca 14 dni
vykousel jsem ovladac restart a nepomohlo to mam ho tedy reklamovat?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.