screamer007 Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Nechce mě nabootovat Ps3jka..Po startu se zapne asi na 5 sekund a pak nic sama se vypne vi nekdo co s tim???poradte PLS PLS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Dát jí na servis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 screamer007 Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 nestras ...a nešla by třeba nejaká domácí oprava?? Svítí zeleně pak zapípá a asi za 5 sekund se sama vypne/konsole/ A vůbec mě nanabíhá obraz...na obrazovce:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sinistracz Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 pokud nenačte recovery mod a nemáš jalibreak usb tak jedine servis nebo reklamace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Yokozum Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Mám podobný problém. Na chvíli se zapne, a pak po pěti vteřinách vypne. A červená dioda neustále bliká. No a to je uplně novej z obchodu:-( já se na to... Slim 120GB.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
screamer007
Nechce mě nabootovat Ps3jka..Po startu se zapne asi na 5 sekund a pak nic sama se vypne vi nekdo co s tim???poradte PLS PLS
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts