GamingStar Odesláno Leden 2, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2021 Dobrý deň chcel by som sa opýtať furt mi vyskakuje táto ikonka a vôbec mi nejde do učtu prihlasiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 saza Odesláno Leden 3, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2021 Ahoj, máš aktivní dvoufázové zabezpečení. Musíš to aktivovat přes web, kde si vygeneruješ heslo pro vitu. PS3 a Vita, to neumí napřímo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GamingStar Odesláno Leden 4, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2021 V 3. 1. 2021 at 13:01, saza napsal: Ahoj, máš aktivní dvoufázové zabezpečení. Musíš to aktivovat přes web, kde si vygeneruješ heslo pro vitu. PS3 a Vita, to neumí napřímo. Furt mi to nejde i keď davam Device setup password -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
GamingStar
Dobrý deň chcel by som sa opýtať furt mi vyskakuje táto ikonka a vôbec mi nejde do učtu prihlasiť.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.