Vesly Odesláno Leden 26, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2021 Zdravim, pred jsem chvilkou jsem si vse pripravil a zacal instalaci Atmosphere,posledni verze. Jel jsem podle navodu zde krok po kroku Mam Ofw 10.1.0 Vse bylo ok az do poslani payload souboru.Nejdriv Ns rvalo,ze se mu nelibi xfat,proto jsem udelal Fat32. Nasledne to pise Fatal error Stage 2 a pres to se zatim nedostanu.Vyzkousene 2 sd karty. Jak postupovat dal? Je bezpecne aktualizovat Ofw? Dekuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vesly Odesláno Leden 26, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2021 Takže progres. 128GB + 256GB SanDisk XC A1 --- ani jedna nefunguje. Povedlo se až se stařičkou 16GB Následně jsem updatoval OFW na 11.0.1 Vše jede jak. Nyní budu zjišťovat, proč ony 2 SD karty nefungují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 27, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2021 Zformátuj ty karty v PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vesly Odesláno Leden 27, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2021 Formátoval jsem to samozřejmě jak v PC, tak mobilu, tak jiné herní konzoli. Nic nešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 28, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2021 A v PC fungují? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vesly Odesláno Leden 30, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2021 Jasně, že v PC fungují.Fungují všude krom SWITCH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.