HanzLiner Odesláno Únor 3, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2021 Mám takovej dotaz... Na jednom ovladači mi blbne s krytem tlačítko Options... Tak, ze se nedomackava a proste neni kontakt... Kdyz sem to rozebral, tak bylo v pohode, ale jakmile sem to zase slozil, tak to dela porad?? Nesetkal se stim nekdo?? A na druhym ovladaci mi porad jde pri hrani vse nahoru (kdyz mam postavu a pestanu hrat tak nezustane zamerena na objekt, ale jde to jakoby k obloze aniz bych na R3 nejak sahal...) cim by to mohlo byt?? (Foto pro povsimnuti) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MacLuke Odesláno Únor 4, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2021 Neházel si s ovladačem náhodou? Ten jezdíci R3 se mi stal taky právě po leteckým dnu a musíš oddělat ten hříbek a mrknout na tu kostku, já jsem tam měl myslím vyhozenou nějakou packu nebo takovou tu gumičku, už si to moc nepamatuju. Mrkni tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanzLiner Odesláno Únor 4, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2021 před 5 hodinami, MacLuke napsal: Neházel si s ovladačem náhodou? Ten jezdíci R3 se mi stal taky právě po leteckým dnu a musíš oddělat ten hříbek a mrknout na tu kostku, já jsem tam měl myslím vyhozenou nějakou packu nebo takovou tu gumičku, už si to moc nepamatuju. Mrkni tady Ne to sem fakt nehazel... Ja se k ovladacum a celkove vecem umim chovat Kazdopadne dik za radu... Kouknu na to... Zajimave je, ze staci treba pul mm nebo mm a uz to dela brikule... Proste to zacalo delat samo od sebe... Pri nejhorsim koupim novej, a ten si necham na ND... Ale diky za video a radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.