linuxed Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Zdravim, na internetu se pise ze iOS 4.1 s jailbreakem ma problemy s baterií. Přes noc mi baterka kleske treba na 3/4, když je plně nabitá. Chci se zeptat jestli budu mít takový problémy když si tam dam 4.2.1 s jailbreakem...dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 pokud nemáš MAC,tak se na 4.2.1 nedostaneš,protože máš ipad BB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 linuxed Odesláno Leden 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Ale, pomohl by mi update na 4.2.1 s baterkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 asi ne,jedni říkají,že 4.1 je náročnější,a někteří opak,jsem na 4.1,a pokud nemám stáhnute sbsettings,sbrotator,...(jenom appsync) tak mi to nežere moc,to když jsem nainstaloval tyto tweaky,tak mi ani nabíječka nepomohla,procenta klesaly dolů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
linuxed
Zdravim, na internetu se pise ze iOS 4.1 s jailbreakem ma problemy s baterií. Přes noc mi baterka kleske treba na 3/4, když je plně nabitá. Chci se zeptat jestli budu mít takový problémy když si tam dam 4.2.1 s jailbreakem...dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.