foruman Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Ahoj. Může mi někdo napsat postup patchnutí pro hry s AP 2.5 a abgx360 1.0.5 ? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Ahoj. Může mi někdo napsat postup patchnutí pro hry s AP 2.5 a abgx360 1.0.5 ? Díky. ABGX 1.0.5 : http://abgx360.net/download.html Zkontroluj vždy iso v ABGX 1.0.5 autofix na level 0 . Tam uvidíš , jestli to má ochranu AP25 a nebo potřebuje nějakou opravu . Potom to projeď na level 3 . Potom znova na level 0 pro kontrolu - mělo by to být vše zelené a teprve potom to můžeš vypálit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 foruman Odesláno Leden 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Díky moc toro. Měl jsem takovou představu, jen sem se potřeboval ujistit, že není potřeba nastavovat něco víc :). Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
foruman
Ahoj. Může mi někdo napsat postup patchnutí pro hry s AP 2.5 a abgx360 1.0.5 ?
Díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.