stoun Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Čus pánové stahnul jsem si nhl 11 a když to dám do ps3 tak setak hru spustim ale jak mile si vyberu hráče a dám tak se hra sekne a nejde stím nic udělat nevíte co stím předem dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sinistracz Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 že by špatne nakopirované data přez FTP server ? docela často se mi stavalo že jsem mnel špatny HDD (poškozené sektory) a pri kopirování do PS3 se to skopcilo i s chybama které vznikli kuli tem sektorum takže pak třeba v pulce kapitoly ve hře zcernala obrazovka a nic se nedělo , při znovu rozbalení z raru na druhém dobrém HDD a znovu přehrátí dat prez FTP pak hra jela uplně normalně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stoun Odesláno Leden 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 no tím to asi nebude jelikož to kopíruju přímo z notebuku a HDD defragmetaci dělám skoro každý týden a ještě jsem stoho sameho HDD kopíroval GTA ato jde v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
stoun
Čus pánové stahnul jsem si nhl 11 a když to dám do ps3 tak setak hru spustim ale jak mile si vyberu hráče a dám tak se hra sekne a nejde stím nic udělat nevíte co stím předem dík za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.