Mám doma Switch do ktorého sa dá zasahovať a rozmýšľam nad tým.
Hodne som toho prečítal tu , niečo na zahraničných príručkách a niečo napozeral na videách.
Mám firmware 11.0.1. a tak pôjdem najskôr do Atmosphere.
Pochopil som to v podstate všetko :
Pred samotnou inštaláciou dám lietadlový režim, prehodím DNS aby sa Switch neprihlásil servery nintenda, naformátujem kartu na FAT 32, nahádžem na kartu všetko potrebné, vložím RCM, zapnem s +Volume , pošlem Plyload, nabehne Hekate.
A tu prichádzajú otázniky:
Je treba spraviť zálohu OFW a kľúčov?
Je tu na to návod? ( ešte som na to nenarazil )
Je dobré rozdeliť karu ( Partitioning SD card ) a vytvoriť emuMMC?
Ak som to dobre pochopil , tak emuMMC je vytvorenie kópie OFW s implementovanou Atmosphere = celé uložené na SD karte , a spúšťa sa cez Hekate táto kópia. Tým pádom po vypnutí Switchu a vybratí karty sa Switch bude tváriť ako nedotknutý ( žiadne hry v OFW, žiadne uložené pozície .... ) a po prehodení DNS a zrušení lietadlového sa bude dať normálne pripojiť na online bez rizika banu?
Otázka
Miki446
Zdravím lidičky.
Mám doma Switch do ktorého sa dá zasahovať a rozmýšľam nad tým.
Hodne som toho prečítal tu , niečo na zahraničných príručkách a niečo napozeral na videách.
Mám firmware 11.0.1. a tak pôjdem najskôr do Atmosphere.
Pochopil som to v podstate všetko :
Pred samotnou inštaláciou dám lietadlový režim, prehodím DNS aby sa Switch neprihlásil servery nintenda, naformátujem kartu na FAT 32, nahádžem na kartu všetko potrebné, vložím RCM, zapnem s +Volume , pošlem Plyload, nabehne Hekate.
A tu prichádzajú otázniky:
Je treba spraviť zálohu OFW a kľúčov?
Je tu na to návod? ( ešte som na to nenarazil )
Je dobré rozdeliť karu ( Partitioning SD card ) a vytvoriť emuMMC?
Ak som to dobre pochopil , tak emuMMC je vytvorenie kópie OFW s implementovanou Atmosphere = celé uložené na SD karte , a spúšťa sa cez Hekate táto kópia. Tým pádom po vypnutí Switchu a vybratí karty sa Switch bude tváriť ako nedotknutý ( žiadne hry v OFW, žiadne uložené pozície .... ) a po prehodení DNS a zrušení lietadlového sa bude dať normálne pripojiť na online bez rizika banu?
Ďakujem za odpovede .
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.