Senecca Odesláno Březen 3, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2021 Ahoj, chtěl bych si pořídit Nintendo Switch Lite, a to si pak i nějak upravit aby mi na něm šly zálohy her. Chtěl bych se zeptat jestli tu náhodou není někdo z Jihomoravského kraje, kdo by mi byl ochotný konzoli flashnout. Potom by mě taky zajímalo, jestli je něco, co bych měl před nákupem vědět abych nevybral špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dvbman Odesláno Březen 3, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2021 Switch Lite se nedá flashnout. Chvíli se prodávali speciální HW kity, které se velmi odborně instalují dovnitř, aby fungovalo Homebrew, ale pokud vím, prodej byl přerušen, borci jsou zavření, bohužel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Senecca Odesláno Březen 3, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2021 To jsem nevěděl. Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Březen 3, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2021 Flash je možný.Ale velmi blbě se shání Core Lite čip.Radši si sežeň V1 Switch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Senecca
Ahoj, chtěl bych si pořídit Nintendo Switch Lite, a to si pak i nějak upravit aby mi na něm šly zálohy her.
Chtěl bych se zeptat jestli tu náhodou není někdo z Jihomoravského kraje, kdo by mi byl ochotný konzoli flashnout.
Potom by mě taky zajímalo, jestli je něco, co bych měl před nákupem vědět abych nevybral špatně.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.