Romulando44 Odesláno Březen 21, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2021 (upraveno) Zdravím všechny pařany. Poprosil bych Vás o radu. Pořídil jsem synkovi hru Diablo III: Eternal Collection. Včera jsme chvíli společně hráli na konzoli PS5 a dosáhli jsme každý 6. levelu. Dnes jsme chtěli pokračovat ve hře, ale nahrála se pouze jedna postava s levelem 6. Po přidání druhého hráče se neobjevila postava ze včerejšího dne, nabídlo nám to pouze hrát za postavu novou, bez levelu a vybavení. Musí mít kluk svůj účet na konzoli nebo se stačí přihlásit jako host? Jaký je prosím přesný postup, aby jsme se správně připojili, případně poté uložili postup hry? Děkuji předem za jakkoukoliv radu. Pařan Roman Aktualizace: Dnes jsem na to přišel, musel jsem založit na konzoli nového uživatele, nestačilo hrát jako host (postup se u něj neuložil). Upraveno Březen 22, 2021 uživatelem Romulando44 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.