ulipek Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Cau , kdyz Prez Open manager prekopiruju hry z Usb hdd do Hdd ps3 , tak se hra sekne v cerne obrazovce (pri nacitani) dela to tak u Cod mw2 , Cod BO a F1 2010 ... U Gta IV vse jede jak ma (az nato ze po kazdem startu formatuje disk na hru) cim to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kojikoji Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Zdar...zkoušel jsem jen F1 2010,musel jsem napred instalovat patch,potom se to rozjelo.. (OM 2.01 I-2) interní hdd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ulipek Odesláno Leden 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 o To F1 me ani nejde to mam original ... jde hlavne o to COD BO :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sinistracz Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 některé hry vyžadují mít jakykoliv BD disk v mechanice ! a taky je nezpouštejte přímo z openmanageru ale z XMB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ulipek Odesláno Leden 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Ja vim ! Tady slo o prepsani souboru ... Uz jsem si to nasel a udelal ... S CoD BO to neni tak jako s ostatnima starsima hrama ! Takze priste bez toho vykricniku ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sinistracz Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 přepsání souboru ? proboha ja taky sosl CoD BO normálne to narval na HDD a spustil bez jakyhokoliv problemu tak jako newím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ulipek Odesláno Leden 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 A jede ti snad Multiplayer ? Ja jsem si zo stahnul driv nez uz bylo vse upravene ... Prepisujes 3 soubory prez Ftp atd... Na nastaveni Patche Edit: http://www.ps3news.com/PS3-Hacks/How-To-Get-Call-Of-Duty-Black-Ops-Working-With-Ps3-Jailbreak/ A pak jeste dole odkaz na multipayer patch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sinistracz Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 multiplayer mi nejde protože mam simulaci pouze pro FW 3.50 a i kdybych se mohl dostat na PSN tak bych tam nebyl už jen kuli tomu že bych se bál BANU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ulipek
Cau , kdyz Prez Open manager prekopiruju hry z Usb hdd do Hdd ps3 , tak se hra sekne v cerne obrazovce (pri nacitani) dela to tak u Cod mw2 , Cod BO a F1 2010 ... U Gta IV vse jede jak ma (az nato ze po kazdem startu formatuje disk na hru) cim to ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.