ulipek Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2011 Cau , kdyz Prez Open manager prekopiruju hry z Usb hdd do Hdd ps3 , tak se hra sekne v cerne obrazovce (pri nacitani) dela to tak u Cod mw2 , Cod BO a F1 2010 ... U Gta IV vse jede jak ma (az nato ze po kazdem startu formatuje disk na hru) cim to ? Citovat
0 kojikoji Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2011 Zdar...zkoušel jsem jen F1 2010,musel jsem napred instalovat patch,potom se to rozjelo.. (OM 2.01 I-2) interní hdd.. Citovat
0 ulipek Odesláno Leden 3, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 3, 2011 o To F1 me ani nejde to mam original ... jde hlavne o to COD BO :) Citovat
0 sinistracz Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2011 některé hry vyžadují mít jakykoliv BD disk v mechanice ! a taky je nezpouštejte přímo z openmanageru ale z XMB Citovat
0 ulipek Odesláno Leden 4, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 4, 2011 Ja vim ! Tady slo o prepsani souboru ... Uz jsem si to nasel a udelal ... S CoD BO to neni tak jako s ostatnima starsima hrama ! Takze priste bez toho vykricniku ! Citovat
0 sinistracz Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2011 přepsání souboru ? proboha ja taky sosl CoD BO normálne to narval na HDD a spustil bez jakyhokoliv problemu tak jako newím Citovat
0 ulipek Odesláno Leden 4, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 4, 2011 A jede ti snad Multiplayer ? Ja jsem si zo stahnul driv nez uz bylo vse upravene ... Prepisujes 3 soubory prez Ftp atd... Na nastaveni Patche Edit: http://www.ps3news.com/PS3-Hacks/How-To-Get-Call-Of-Duty-Black-Ops-Working-With-Ps3-Jailbreak/ A pak jeste dole odkaz na multipayer patch Citovat
0 sinistracz Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2011 multiplayer mi nejde protože mam simulaci pouze pro FW 3.50 a i kdybych se mohl dostat na PSN tak bych tam nebyl už jen kuli tomu že bych se bál BANU Citovat
Otázka
ulipek
Cau , kdyz Prez Open manager prekopiruju hry z Usb hdd do Hdd ps3 , tak se hra sekne v cerne obrazovce (pri nacitani) dela to tak u Cod mw2 , Cod BO a F1 2010 ... U Gta IV vse jede jak ma (az nato ze po kazdem startu formatuje disk na hru) cim to ?
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.