Kottri Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Ahoj mám se sousedem Xko s bezdrátama a zapínáme si navzájem svoje konzole, dá se to nějak nastavit aby se to nestávalo?? Nebo jaké je řešení krom vytažení ze zásuvky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 To mate obidva ovladace navzajom sparovane...on u teba, a ty u neho svoj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kottri Odesláno Leden 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Jo to máme no. Dají se "odpárovat"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Ano , ale musíš použít druhý ovladač . Spárovat ho jako druhý a používat ten nastavený jako druhý a soused první . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kottri Odesláno Leden 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 No ono pokaždý se musejí znovu spárovat když já odejdu od ně a on ode mě a každej ho máme u sebe jako první ovladač ale i tak se to zapíná když někdo zapne konzoli tak on ji zapne mě a nebo já jemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Preco nehrate hry podporujuce System Link cez LAN? Mozte kazdy hrat doma na svojich TV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kottri Odesláno Leden 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Protože on má jiný hry než já a opačně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kottri Odesláno Leden 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Mě spíš zajímá jak tomu zabránit aby se zapínali navzájem, vraťme se k tématu. Ví někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Bud druhy ovladac "odparovat", alebo vypinat konzoly od elektriny, alebo kupit dratove gamepady.....mas na vyber :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Tak asi jedině používat u jednoho xboxu drátový ovladač a okénko snímání něčím zalepit . Tak to jsem se spletl - snímání je jen na dálkové ovládání jak upřesnil trezzor . Omlouvám se - napsal jsem blbost . Jedině tedy u obou xboxů drátové ovladače . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Tak asi jedině používat u jednoho xboxu drátový ovladač a okénko snímání něčím zalepit . Toro, bezdratovy ovladac nie je na infrared, ale radiove 2,4GHz. Takze to okienko snimaca je iba pre dialkove ovladanie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kottri Odesláno Leden 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Jo dobře a jak ten druhej kámošův odpáruju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Jo dobře a jak ten druhej kámošův odpáruju? On musí vzít svůj ovladač a spárovat jej se svoji konzolí jako nový ovladač na pozici jedna... Pak bude ten ovladač spárovanej s jeho konzolí a ne s tvoji. To samé musíš udělat ty opačně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kottri Odesláno Leden 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Ok ale i tak ty konzole jsou vzdušnou čarou cca 5 metrů od sebe a je možný aby jeden ovladač pustil obě aniž by byl spárovanej s oběma konzolema? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Ovladač nepusí dvě konzole ale tu, se kterou je spárovanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomet Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Tak je zapínejte ručně a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frozen Bee Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 ale ovladač se sam nezapne,to znamená že kdyby svoji zapl ručně,a pak podržel X-tlačítko tak se stejně zapne sousedovo......musi to prostě spárovat každej se svojí konzolí jak tu někdo psal,a nebo vymazat v nastavení profil toho cizího ovladače aby se odpároval uplně(jestli to jde,nekoukal jsem se jestli tam někde je taková možnost) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kottri
Ahoj mám se sousedem Xko s bezdrátama a zapínáme si navzájem svoje konzole, dá se to nějak nastavit aby se to nestávalo?? Nebo jaké je řešení krom vytažení ze zásuvky?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.