Autofaker 2021 Odesláno Duben 19, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2021 Dnes jsem se pokusil k PS5 připojit 2 PS Move ovladače, což se sice podařilo, ale když jsem spustil nějakou hru (Blood&truth, Déraciné, nebo Spidermana VR), tak vždy správně fungoval pouze jeden ze dvou move ovladačů, ten druhý trčel většinou na místě (ve hře) a pouze s ním šlo třeba otáčet a někdy ani to ne. Zkusil jsem oba ovladače, i konzoli, resetovat, i vypínat a správně vždy fungoval jen ten prvně připojený Move ovladač (střídal jsem pořadí), když se připojil ten druhý, tak už měl výše zmíněné problémy, nebo vůbec nereagoval. Vlastním kameru první generace pro PS4 a jiné hry na PSVR s klasickým ovladačem fungují normálně. Máte někdo podobné zkušenosti s Move ovladači a hlavně případně nějakou radu? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franc211 Odesláno Duben 11, 2023 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2023 Doom3 VR-move se mi načtou,spustíme hru,zhasnou a nic.Takže naprd protože nemůžeme zadávat kódy na dveřích.Schanim taky řadu a nikde nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.