Tankis Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Ahoj te mám problém s připojením Wii a wifi mám doma router když dám vyhledat an Wii tak najde a spojí ale když se chcu někam připojit napíše mi to error code: 109739(forest chanal), 109139(News chanal) Nevíte někdo co stím? Děkuji Kdyby byl někdo až moc hodný tak icq: 202407728 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maverik Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Čau, nastav si zemi Neměcko a všechno ti půjde!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tankis Odesláno Leden 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Tím to nebude, měl jsme nastavenou UK a pořád chyba: 109139 a i když jsme dal Německo tak pořád to samé :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tankis Odesláno Leden 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Pomocí Hexera vše vyřešeno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 beranekCZ Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 nebylo to tim ze jsi nemel zaple Connect24 nebo jak to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Tankis
Ahoj te mám problém s připojením Wii a wifi mám doma router když dám vyhledat an Wii tak najde a spojí ale když se chcu někam připojit napíše mi to error code: 109739(forest chanal), 109139(News chanal)
Nevíte někdo co stím? Děkuji
Kdyby byl někdo až moc hodný tak icq: 202407728
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.