kosusek Odesláno Květen 10, 2021 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2021 Zdravim, mam od unora predplaceno PSplus a blbec jsem minuly mesic(duben) zapomel pridat hry do knihovny. Je prosim nejaka moznost, je zpetne pridat. Dekuji Na PSku moc nehraju, to hlavne syn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 duffy Odesláno Květen 10, 2021 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2021 bohužel není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Květen 10, 2021 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2021 Ahoj, prosím stačí zde založit jen jedno téma a ne tři po sobě. Jelikož jsi začátečník máš to bez trestu ale dávej si na to pozor a doporučuji se seznámit s pravidly fóra https://console-forum.net/pravidla/ před 49 minutami, kosusek napsal: Zdravim, mam od unora predplaceno PSplus a blbec jsem minuly mesic(duben) zapomel pridat hry do knihovny. Je prosim nejaka moznost, je zpetne pridat. Dekuji Na PSku moc nehraju, to hlavne syn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kosusek
Zdravim, mam od unora predplaceno PSplus a blbec jsem minuly mesic(duben) zapomel pridat hry do knihovny. Je prosim nejaka moznost, je zpetne pridat. Dekuji
Na PSku moc nehraju, to hlavne syn
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.