olson Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Jak už jsem jednou tady psal má síť se mi objevila,ale byla šedivá,jak mi bylo řečeno změnit šifrování tak jsem udělal,síť se objevila ,chci se připojit,zadám heslo ,ale pořád se nepřipojim a vlastně když se potom dostanu nazpět tak u hesla neodpovídá počet hvězdiček heslu.Když to nastavim jako otevřenou síť tak je připojení v pohodě,ale to se mi samozřejmě nechce.díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Nemáš náhodou nastavené blokovanie na základe MAC adresy??? pokiaľ áno tak sa nepripojíš ani keď zadáš heslo siete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olson Odesláno Leden 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 tak to nevim jak odblokovat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Musíš pozrieť nastavenia v routeri. Neviem ale presne kde to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olson Odesláno Leden 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 hm tak zatim jsem to asi nenašel nebo spíš nevim,je to airlive WL-1500R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyasek Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 napiš si normálně do vyhledávače 192.168.2.1, tam je většinou nastavení routeru ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.