Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Přenos profilu z flashlého Xboxu na X360 Slim

Filc@

Otázka

Mám starý Xbox 360 ( tuším premium ) s flashem ( bohuzel nevim jaký flash, moc se v tom vyznám a už jsem ho tak koupil, když patchují hry, tak pouzivam soubor "v14-15.ppf" ) a koupil jsem si Xbox 360 Slim a chtěl bych si přenést svůj profil na nové xko. Na Live s tím starým xboxem nemůžu, vím skoro na tuty že mám ban ( ale jeste jsem ho nedostal, proto tam nesmim :) )

Díky všem za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Abys mohl hrát na konzoli vypálené hry, musí mít konzole tzv. flash mechaniky neboli přehrán její firmware na neoficiální (viz topic pro začátečníky). Na SLIM ještě flash není žádný, takže není možné hrát vypálené hry na konzoli SLIM, zatím pouze originálky.

Takže ti hra nepojede, musíš s tím udělat to, že ji necháš flashnout, ale musíš ještě počkat. První verze flashe pro SLIM je ve fázi testování, vyjde snad co nevidět, ale pokud si koupíš nyní nový SLIM, je možné, že v něm bude zase jiný typ mechaniky a flash opět bude muset být jiný a tedy se čekání ještě více protáhne.

Odkaz ke komentáři

• 0
Ban se vztahuje na konzoli - ne na profil . Takže profil můžeš klidně dál používat .

jasne, to vím, ptám se ale jak profil přenést :) Ten ban jsem zmínil kvůli tomu, ze pokud jde profil prenest nejak pres net, u me tudy cesta bohuzel nevede :)

Jak tedy profil přenést? Díky moc :)

Odkaz ke komentáři

• 0
jasne, to vím, ptám se ale jak profil přenést :) Ten ban jsem zmínil kvůli tomu, ze pokud jde profil prenest nejak pres net, u me tudy cesta bohuzel nevede :)

Jak tedy profil přenést? Díky moc :)

Úplně jednoduše přes flešku . Nakonfiguruj si flešku v xboxu jako úložné zařízení a profil a savy na ni a potom do nového xboxu .

Odkaz ke komentáři

• 0

uff, našel co potřeboval :-D nemusím tedy zakládat nové téma jde mi o podobnou věc. Když se zbavím starého zabanovaného xka, kdy zde píšete, že není problém v banu(já ho nedostal už jsem tak koupil) a svůj profil se savy přetáhnu do budoucího slima, vše ok. ale když jsem pařil třeba dukeho před vydáním ??? Někde zde na foru i jinde jsem slyšel, že když se paří před ofiko vydáním-------banán jasnej. To by se mi moc nelíbilo, né že bych chtěl na live ale i tak.

Dík za info

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu