forlanek Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Jaké je vaše nejoblíbenější herní intro ? Moje jednoznačně intro z Pro Eva 3 - ,škoda že v těch dalších PSEch už tak dobrý intro nebylo. Na druhý místo bych zařadil intro z Pro Eva 2 :cheesygrin: - .... tyhle intra měli prostě takovou svoji duši, kterou jsem už v žádné jiné hře nikdy neviděl :| Tak se pochlubte s vaším nejoblíbenějším intrem ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Mass effekt 2 zacatek ty planety... proste nej! "A prochazka ve vesmiru" na zacatku taky bomba koukal sem na to s otevrenou pusou. Dej si sem anketu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Leden 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 ^^ dá se no ale přinde mně to takový zdlouhavý a málo akční :D ok dám semka anketu, vždycky když semka někdo napíše svýho favorita, zařadím ho do ankety a ostatní budou jenom klikat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Jjj bude to hodne praktictejsi ale to intro je jen od 2.10 predtim si tam tipek nastavoval rozliseni. Mozna zdlouhave ale graficky dokonale! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajn Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Need for Speed Underground 1 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 COD 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Leden 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 ^^ hezký intro, btw jak můžu přidat do hlasování ty další hry ? jde to vůbec ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Ze by tohle legendarni intro? http://www.youtube.com/watch?v=jKsaJe2zKSo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 No Mafia je perfektní, ale zrovna to intro není nějaké zvláštní.... Zrovna sem si vzpoměl na intro do NFS 4 to byly ještě časy kdy mě NFS bavilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 No Mafia je perfektní, ale zrovna to intro není nějaké zvláštní.... Zrovna sem si vzpoměl na intro do NFS 4 to byly ještě časy kdy mě NFS bavilo... Nesouhlasim ty intro je epicky, nadherny a i po tech letech dech vyrazejici. Prulet Lost Heaven za zvuku fomozni hudby je proste nezapomenutelny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fish Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Ze by tohle legendarni intro? http://www.youtube.com/watch?v=jKsaJe2zKSo :) No jo, stará dobrá Mafie, to intro je geniální, nádherně zasazená hudba do toho, vážně fanzastické. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan__ Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 já moc hráč nejsem ale líbí se mi z COD 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Quake 3 Arena http://www.youtube.com/watch?v=gYxmCYp_nG0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Age of Empires III - http://www.youtube.com/watch?v=Hp_GQx-qmYo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 ( i teď se dá na to koukat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrederickVI Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Borderlands :love: :love: :love: + Ta hudba (Cage the elephant - Aint no rest for the wicked) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 nejlepší intra maj odjakživa blizzardi ...je jedno v jaké hře ( warcraft, diablo, starcraft) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 nejvíc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 nejlepší intra maj odjakživa blizzardi ...je jedno v jaké hře ( warcraft, diablo, starcraft) Paneboze, jeste ze jsem poradne nezazil rane herni devadesatky :) Jinak intro s wowka miluju, to je asi tak jedine co na te hre miluju :) nejvíc: Jde to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wii-man Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 mam rad tohle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filcat Odesláno Leden 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2013 NFS Shift Jednoznačně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.