GarFiK Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Zdravím, moje psp nejde zapnout, když ho zapnu, tak se mi jen podsvítí obrazovka, ale psp se nezapne, po chvíli se psp zase samo vypne, nevíte co s tím? :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Melichar1111 Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 zkoušel si ho restartovat ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAD_CATZ Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Jakou barvou ti svítí power dioda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxYoshixx Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 hh :D vypada to na za**any BRICK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
GarFiK
Zdravím, moje psp nejde zapnout, když ho zapnu, tak se mi jen podsvítí obrazovka, ale psp se nezapne, po chvíli se psp zase samo vypne, nevíte co s tím? :-/
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.