RedVous Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Mám dotaz ohledně převodu videa do psp, stáhl jsem si psp movie creator, Video Express,pspvideo9 ale nikde jsem nenašel možnost převodu více videí za sebou abych měl kompletní seriál a nemusel každý díl dávat zvlášt. mají tyto programy tu možnost? popřípadě kde to tam je? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedVous Odesláno Leden 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 nikdo neví?:o) rád bych zítra když budu v práci si překopal komplet seriály. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedVous Odesláno Leden 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 fakt by se mi hodila nějaká rada ohledně convertování více videí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 xvid4psp,davam za sebou 20 videi a v cajku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.