babajaga3331 Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Hledám někoho, kdo mi flashne PSP 3004 V 6.20 a je z Pardubic /H.Kralove/, nebo okolí .Popřípadě z Prahy.. Nevíte o někom? děkuji za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAD_CATZ Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Zkoušel jsi to sám? Neni to nic těžkého, stačí pozorně sledovat návod. http://console-forum.net/tema/105228-tn-hen-6-20-prometheus-iloader-nove-i-navod-na-downgrade-na-5-03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 babajaga3331 Odesláno Leden 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Nezkousel ale mrknu se a treba to zmaknu..Dikas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gajdosova.m Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Já jsem holka a zmákla jsem to :-D fakt je to lehký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 babajaga3331 Odesláno Leden 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Jsem s PSP zacatecnik tak zatim jen ctu co a jak..Jen bych nerad neco podelal a pak koukal..:ziped: Nebo jsem asi tydyt:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
babajaga3331
Hledám někoho, kdo mi flashne PSP 3004 V 6.20
a je z Pardubic /H.Kralove/, nebo okolí .Popřípadě z Prahy.. Nevíte o někom? děkuji za pomoc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.