Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jde migrovat z Českého Live na Zahraniční ?

Johny-malina

Recommended Posts

Mám Xbox a tak sem si to připojil na net a založil Live a dal jsem ČR (Ještě sem nevěděl co mě čeká :cheesygrin:). Chtěl jsem si stáhnout Dlc na Mass Effect 2 jenže na Českým Marketplace to prostě neni (jako spousta věcí). Napadlo mě že bych si třeba založil na konzoli novej profil a na něm se připojil na Live a dal UK nebo US a chci se zeptat jestli mi ti pude, nebo jestli za to hrozí ban (hraju originální hry tak si to nechci podělat)? Ale i kdyby to šlo tak tam nebudu mít uložený hry, tak se chci zeptat jestli by to nešlo nějak přetáhnout ? A nebo jestli se Český Xbox Live v budoucnosti zlepší a nabídne víc věcí ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To JohnyMalina: záleží na tobě, ban ještě nikdo nedostal zato, že má účet na jinou zemi. Já mám stále UK účet a nebudu migrovat vůbec, dokud mě k tomu M$ vysloveně nedonutí. S tim DLC to docela zamrzí, protože minulý týden byli všechny DLC zlevněny na myslím 280MSP (nebo 200MSP, už si to nepamatuju přesně) nebo nějak tak okolo.

To Dlaha: Stažený obsah z Live je vázaný na konzoli, čili funguje na všech účtech. Např. já kupuju vše ze svého účtu a bratr hraje vše normálně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 6 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu