Johny-malina Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Mám Xbox a tak sem si to připojil na net a založil Live a dal jsem ČR (Ještě sem nevěděl co mě čeká :cheesygrin:). Chtěl jsem si stáhnout Dlc na Mass Effect 2 jenže na Českým Marketplace to prostě neni (jako spousta věcí). Napadlo mě že bych si třeba založil na konzoli novej profil a na něm se připojil na Live a dal UK nebo US a chci se zeptat jestli mi ti pude, nebo jestli za to hrozí ban (hraju originální hry tak si to nechci podělat)? Ale i kdyby to šlo tak tam nebudu mít uložený hry, tak se chci zeptat jestli by to nešlo nějak přetáhnout ? A nebo jestli se Český Xbox Live v budoucnosti zlepší a nabídne víc věcí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Urcite se zlepsi (a uz se zlepsuje) a urcite jde migrovat z ceskeho na zahranicni, myslim ze lze jednou do roka migrovat... Tady mas navod na migraci, melo by to fungovat i opacne. http://www.xboxweb.cz/clanek/navody/10029-migrace-na-ieskye-live.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 jen se chci ujistit, je stažený DLC fixovaný ke konzoli a ne k účtu? Že kdybych si já stáhl DLC na anglickým účtu, můžu ho využívat i na českým? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 To JohnyMalina: záleží na tobě, ban ještě nikdo nedostal zato, že má účet na jinou zemi. Já mám stále UK účet a nebudu migrovat vůbec, dokud mě k tomu M$ vysloveně nedonutí. S tim DLC to docela zamrzí, protože minulý týden byli všechny DLC zlevněny na myslím 280MSP (nebo 200MSP, už si to nepamatuju přesně) nebo nějak tak okolo. To Dlaha: Stažený obsah z Live je vázaný na konzoli, čili funguje na všech účtech. Např. já kupuju vše ze svého účtu a bratr hraje vše normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny-malina Odesláno Leden 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 A daly by se nějak přetáhnout savy u her na jiný profil na kterém bych si dal UK ? A dostanu ban za to, že mám na jedný konzoli Cz a zároveň Uk Live ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dassman Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 DeSmond opačně to nejde :( Mám v možnostech jenom Rusko, Polsko, Brazílie, Maďarsko, Řecko, Česká republika, Jihoafrická republika, Kolumbie a Chile :( Jak tedy migrovat na US / UK (kterej je lepší?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Taky by mně zajímalo který je lepší, myslím že US...přece jenom amerika je amerika. Ale taky mi nejde ani US ani UK :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 neni problem mit UK i USA :) ono je to stejne celkem jedno, veci jako last.fm nebo zune stejne nepojedou a game marketplace je na 99% stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Pozor mně třeba nešli z USA účtu stahnout mapy do COD:BO kvuli regionu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 tyvole tak oni i u posranych DLC checkuji IP adresu? to snad neni mozny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ithatha Odesláno Červenec 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2011 necheckuje se IP adresa bych řekl, ale Locale nastavení co maš na konzoli nastavený, ja si třeba kvůli hlasovému ovládaní na kinect muset dal UK, protože českou republiku nepodporuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 I když sem si dal locale USA tak ty mapy stahnout nešly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.