gajdosova.m Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Ahoj, mám takovou otázečku, při zapnutí určitých her, (např. Buzz světový kvíz) se mi úplně vypne psp. Neví někdo prosím proč? PSP mám 3004 s fw 6.20 (HEN) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 ty hry nejsou určený pro Prometheus iLoader 6.20,stáhni jinou verzy a nebo zkus downgard ena 5.03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gajdosova.m Odesláno Leden 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Právě že downgrade mi nejde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marco.t1 Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Počkat nevím jestli jsem to špatně pochopil, ale 6.20 FW už jde flashnout!!?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 zaspal jsi dobu vole - dej [TuT]T_N Hen 6.20 + Prometheus iLoader 6.20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
gajdosova.m
Ahoj, mám takovou otázečku, při zapnutí určitých her, (např. Buzz světový kvíz) se mi úplně vypne psp. Neví někdo prosím proč? PSP mám 3004 s fw 6.20 (HEN)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.